ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους: Ημερίδα Πτυχιακών [B] (03/06/2018)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 03/06/2018 η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικού τίτλου Σπουδών στους σπουδαστές του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ  !

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Άργους  στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”.

 

Το team της”Φωτοκίνησης” έπιασε από νωρίς θέση στην αίθουσα και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό  τόσο από την ημερίδα παρουσίασης των πτυχιακών εργασιών, όσο και από την τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικού τίτλου Σπουδών , αλλά και από τις αναμνηστικές φωτογραφίες με το πέρας της εκδήλωσης!

 

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα παρουσίασης των πτυχιακών εργασιών!

 

“Ο ρόλος του σχολικού νοσηλευτή: Εμπειρίες, αντιλήψεις και προτάσεις”.

 

 

 

 

“Η επαγγελματική εξουθένωση, η επαγγελματική ικανοποίηση και η αυτοαποτελεσματικότητα εκπαιδευτικών Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης στο Ν. Αργολίδας”.

 

 

“Η συναισθηματική αγωγή του παιδιού. Ο ρόλος των γονέων”.

 

 

 

 

“Το παιδικό ιχνογράφημα και η συμβολή του στον ψυχικό κόσμο του παιδιού”.

 

 

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ, αλλά και τον αριθμό των αντιτύπων, πχ. DOO_0334-2 φορές) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, τόσο οι διαθέσιμες φωτογραφίες όσο  και τα DVD αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (κυρίως ΕΛΤΑ).
  •  Aποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!