Δρομείς Τρίπολης-Λακωνικός Κρόνος 52-48

Δείτε φωτογραφίες από την εντός έδρας νίκη με σκορ 52-48 που σημείωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης επί του Λακωνικού Κρόνου, το απόγευμα του Σαββάτου (02/02) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών!

 

Η “Φωτοκίνηση” έπιασε από νωρίς  θέση  στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης !

Φυσικά περισσότερες φωτογραφίες, θα βρείτε εντός του καταστήματος μας!

Θυμίζουμε ότι επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε διάσταση 15Χ21 .
  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, οι διαθέσιμες φωτογραφίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (ΕΛΤΑ, ACS κλπ).
  • ΔΕΝ αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!