Η ορκωμοσία του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών (24/05/2017)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/05/2017 η ορκωμοσία των αποφοίτων του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών !

Παράλληλα το πτυχίο τους πήραν οι απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων «Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών» και «Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα» στο Αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής στη θέση Σέχι..

 

Οι φωτογράφοι της “Φωτοκίνησης” έπιασαν από νωρίς θέση στην αίθουσα και σας παρουσιάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!

 

Φυσικά ακόμα περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εντός του καταστήματος μας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας μας στον τίτλο τον κωδικό της φωτογραφίας (πχ. _FOT 005, DOO_0145)  αλλά και τον τίτλο της Gallery: Η ορκωμοσία του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Υπολογιστών (24/05/2017) .

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Η φωτογράφηση γίνεται πάντα με 2 φωτογράφους και αν κριθεί απαραίτητο, με ένα εικονολήπτη χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό  (φωτισμός κλπ).
  • Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε διάσταση 15Χ21 .
  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, οι διαθέσιμες φωτογραφίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (ΕΛΤΑ, ACS κλπ).
  • ΔΕΝ αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!