Η παρέλαση του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης στην Άλωση της Τριπολιτσάς! (24/09/2017)

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η 196η Επέτειος της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην Πλατεία Άρεως, η παρέλαση:

Α) των τμημάτων της Φιλαρμονικής.

Β) του Ερυθρού Σταυρού.

Γ)  των Σχολικών Μονάδων της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης από τις περιοχές της Τρίπολης, του Λεβιδίου, της Νεστάνης, του Σταδίου και της Τεγέας.

Δ) των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων της Τρίπολης και της Τεγέας.

Ε) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ζ) των Προσκόπων και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού!

 

Οι φωτογράφοι της “Φωτοκίνησης” έπιασαν από νωρίς τις θέσεις τους και σας παρουσιάζουν ξεχωριστά ανά τμήμα το σχετικό φωτογραφικό υλικό κατά την διάρκεια της παρέλασης !

 

Φυσικά περισσότερες φωτογραφίες, θα βρείτε εντός του καταστήματος μας!

Δείτε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας από την παρέλαση του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης!

 

Θυμίζουμε ότι επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Η φωτογράφηση γίνεται πάντα με 2 φωτογράφους και ένα εικονολήπτη χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό  (φωτισμός κλπ).
  • Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε διάσταση 15Χ21 .
  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, οι διαθέσιμες φωτογραφίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (ΕΛΤΑ, ACS κλπ).
  • ΔΕΝ αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!