Η τελετή ορκωμοσίας της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους! (15/07/2017)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15/07/2017 η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικού τίτλου Σπουδών στους σπουδαστές του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ  !

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Άργους  στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”.

 

Η “Φωτοκίνηση” έπιασε από νωρίς θέση στην αίθουσα και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας μας στον τίτλο τον κωδικό της φωτογραφίας (πχ. _FOT 005, DOO_0145)  αλλά και τον τίτλο της Gallery: Η τελετή ορκωμοσίας της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους! (15/07/2017)

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε διάσταση 15Χ21 , και το κόστος της ανέρχεται στα 2 ευρώ.
  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ, αλλά και τον αριθμό των αντιτύπων, πχ. DOO_0334-2 φορές) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, οι διαθέσιμες φωτογραφίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (κυρίως ΕΛΤΑ, ACS κλπ).
  • ΔΕΝ αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!