Μαθητικές/Στρατιωτικές Παρελάσεις

Μόλις ολοκλήρωσες την παρέλαση, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που βρίσκεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης σου!

Διακατέχεσαι έντονα από το αίσθημα της ευφορίας, νιώθοντας υπερήφανος που τίμησες τους προγόνους σου μεν, περήφανος για την καταγωγή σου δε!

Οι συγγενείς και οι φίλοι σου, σε ψάχνουν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί σου, ως ενθύμιο μιας ευτυχισμένης στιγμής!

-Ψάχνεις να βρεις σχετικές φωτογραφίες που να σε εμφανίζουν παρελαύνοντα/-ουσα ?

 

ότε κάνε την σωστή κίνηση και έλα στην “Φωτοκίνηση”!

 

-Σίγουρα θα βρεις αρκετές φωτογραφίες!

 

Δεν προλαβαίνεις; Επισκέψου την Gallery του www.fotokinisi.eu, βρες την φωτογραφία σου και στείλε στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu, εναλλακτικά στην φόρμα επικοινωνίας μας) τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σου!

 

Θυμίζουμε ότι επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  • Η φωτογράφηση γίνεται πάντα με 2 φωτογράφους και ένα εικονολήπτη χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό  (φωτισμός κλπ).
  • Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε διάσταση 15Χ21 .
  • Τις διαθέσιμες φωτογραφίες μπορείτε να τις βλέπετε στην Gallery του ιστότοπου μας, από όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε τις φωτογραφίες της αρεσκείας σας (αποστέλλοντας μας τον κωδικό της φωτογραφίας της αρεσκείας σας και τον τίτλο του άλμπουμ) και με την σειρά σας να την παραλαμβάνετε εκτυπωμένες από την επιχείρηση μας.
  • Παράλληλα, οι διαθέσιμες φωτογραφίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με οποιαδήποτε ταχυδρομική υπηρεσία (ΕΛΤΑ, ACS κλπ).
  • ΔΕΝ αποστέλλονται φωτογραφίες ηλεκτρονικά (e-mail, Facebook κλπ).
  • Στις Gallery των μαθητικών/στρατιωτικών παρελάσεων, ομαδοποιούμε ανά άγημα, σχολείο, χορευτικό συγκρότημα, τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, τον παρελαύνοντα πληθυσμό, διακριτά ανά Εθνική Επέτειο! Δείτε δείγματα ΕΔΩ & ΕΔΩ !

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2710-23-87-53 ή στείλτε μας το email σας στο photoki@otenet.gr ή στο photokinisi33@gmail.com , ή στο info@fotokinisi.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας!

Η μακροχρόνια εμπειρία της “ΦΩΤΟΚΙΝΗΣΗΣ” σε φωτογραφήσεις μαθητικών/στρατιωτικών παρελάσεων, εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα του φωτογραφικού υλικού!