Επικοινωνία

ψηφιοποίηση

Η ψηφιοποίηση αρχείων είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή τεχνική διαδικασία. Αποτελεί ένα ταξίδι που μας επιτρέπει να κρατήσουμε ζωντανές τις στιγμές που αγαπήσαμε και να διασφαλίσουμε ότι οι αναμνήσεις μας θα μας συνοδεύουν για πάντα.

Κάθε φωτογραφία που μετατρέπεται σε ψηφιακή μορφή είναι μια ανάσα ζωής, ένα ταξίδι στο παρελθόν που μας συνδέει με αγαπημένα πρόσωπα, μέρη και στιγμές που έχουμε ζήσει. Ανακαλούμε τις χαμένες μας αγκαλιές, τα παιχνίδια που παίξαμε, τα χαμόγελα που μοιραστήκαμε και τις στιγμές που μας έκαναν να νιώθουμε ζωντανοί. Με την ψηφιοποίηση, δίνουμε τη δυνατότητα στις αναμνήσεις μας να ταξιδεύουν μαζί μας, να μας συντροφεύουν σε κάθε βήμα της ζωής μας. Μπορούμε να τις μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, να τις θαυμάσουμε ξανά και ξανά, και να τις χαρούμε όσο καιρό θέλουμε.

Σκεφτείτε όλες εκείνες τις στιγμές που συνηθίζατε να βλέπετε πριν χρόνια στο βίντεο, όπως τα πρώτα βήματα σας, τη σχολική γιορτή, το γάμος των γονιών, τα παιχνίδια στην παραλία, μπορούμε να τους δώσουμε ξανά ζωή. Με την μετατροπή της βιντεοκασέτας σε dvd ή σε αρχείο ψηφιακής μορφής –  ανάλογα με την επιθυμία σας –  εξασφαλίζετε οτι οι αγαπημένες σας στιγμές που είχαν καταγραφεί στο παρελθόν θα είναι διαθέσιμες άμεσα και εύκολα.

Τι είναι η ψηφιοποίηση;

Η ψηφιοποίηση αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο διαδικασία που επιτρέπει την μετατροπή αναλογικών αρχείων σε ψηφιακή μορφή. Με την ψηφιοποίηση παλαιών φωτογραφιών, βίντεο ή αρχείων ήχου έχετε τη δυνατότητα να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά, να τα διατηρήσετε αλλά και να τα κοινοποιήσετε με πολύ πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο.

Ποιά είναι η διαδικασία της ψηφιοποίησης;

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας, προσέχουμε τη διατήρηση της ποιότητας των αρχείων και εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ανάλυσης και ακρίβειας. Η ψηφιοποίηση αρχείων είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί επαγγελματικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων. 

Σάρωση

Αρχικά, τα αναλογικά αρχεία σαρώνονται με εξειδικευμένους σαρωτές υψηλής ανάλυσης. Δημιουργούνται ψηφιακές αρχεία που αντικαθιστούν τα αντίστοιχα αναλογικά. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Επεξεργασία και βελτίωση

Τα ψηφιοποιημένα αρχεία υπόκεινται σε επεξεργασία για να βελτιωθεί η ποιότητά τους. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την απομάκρυνση σκόνης, γρατζουνιών ή άλλων ατελειών, την προσαρμογή της φωτεινότητας, την αντίθεση, την απόχρωση και την ευθυγράμμιση.

Αποθήκευση

Τα αρχεία αποθηκεύονται σε διάφορες μορφές αρχείων ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη. Μπορούν να αποθηκευτούν σε dvd, σε ψηφιακή μορφή ή σε κάποιο cloud ώστε να είναι προσβάσιμα από όλες τις συσκευές σας (κινητό, υπολογιστή, Laptop, tablet) ανά πάσα στιγμή.

Μεταφορά και αντιγραφή:

Τα ψηφιοποιημένα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, όπως σκληροί δίσκοι, USB ή απομακρυσμένα αποθηκευτικά μέσα για ασφαλή αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2710-23-87-53 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας ενημερώσει για τα πακέτα υπηρεσιών ψηφιοποίησης του στουντιο φωτογραφίας Φωτοκίνηση.