Επικοινωνία

Φωτογράφηση βάπτισης

Η βάπτιση είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή ενός παιδιού και μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια γι’αυτό και στη φωτογράφηση βάπτισης του, αποτυπώνουμε κάθε στιγμή με μοναδικότητα και αισθητική . Στη Φωτοκίνηση ο φακός μας αιχμαλωτίζει όλες τις στιγμές από την προετοιμασία του μωρού με την οικογένειά του, την τελετή στην εκκλησία μέχρι την εσωτερική γιορτή και τις στιγμές παιχνιδιού.

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος στην φωτογράφιση βάπτισης έχει την ικανότητα να συλλάβει το πραγματικό νόημα και την ομορφιά της στιγμής. Από τα λαμπερά χαμόγελα του παιδιού, τις τρυφερές αγκαλιές των γονέων μέχρι τις στιγμές συγκίνησης, ο φωτογράφος αιχμαλωτίζει το πνεύμα και την ατμόσφαιρα της ημέρας. Δεν είναι απλώς ένας καταγραφέας εικόνων, αλλά ένας ιστορικός των συναισθημάτων και των σχέσεων. Οι φωτογραφίες του δημιουργούν μια γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, επιτρέποντας στο παιδί να ανακαλύψει την προέλευσή του με τρυφερότητα και ενθουσιασμό όταν μεγαλώσει.

Φωτογραφίζουμε την τελετή με το διακριτικό μας στυλ, αποτυπώνοντας τις σημαντικές στιγμές της ευλογίας του ιερέα και τις μικρές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, επικεντρωνόμαστε στην καταγραφή της ατμόσφαιρας της ημέρας σας – τη χαρούμενη διάθεση των φίλων και της οικογένειάς σας, τα γέλια και τα παιδιά που τρέχουν και διασκεδάζουν. Φωτογραφίζουμε τις μικρές λεπτομέρειες που έχετε σκεφτεί για να κάνετε την ημέρα σας μοναδική – τη διακόσμηση που ετοιμάσατε, τα κεράσματα, τα δωράκια στα μικρά παιδιά και τον στολισμό. Απαθανατίζουμε τόσο την αίσθηση όσο και το πνεύμα της ημέρας, καθώς και πολλά αυθόρμητα πορτραίτα των ανθρώπων που αγαπάτε.

Συμβουλές για την τέλεια φωτογράφηση βάπτισης

1

Εσωτερική ή Εξωτερική φωτογράφηση βάπτισης;

Η φωτογράφηση βάπτισης σε εξωτερικό χώρο είναι ιδανική επιλογή για τους θερινούς μήνες. Το φυσικό φως και τα χρώματα της φύσης είναι ο τέλειος καμβάς για υπέροχες φωτογραφίες με μοναδικά χρώματα. Παιδιά που παίζουν στο γρασίδι, όμορφα λουλούδια στην αυλή της εκκλησίας και φυλλωσιές από δέντρα βοηθούν στο να αποκτήσετε τις ιδανικές φωτογραφίες βάπτισης του μωρού σας. 

2

Ημέρα της βάπτισης: Μυστήριο και φωτογράφηση βάπτισης

Την ξεχωριστή αυτή ημέρα για τη ζωή τη δική σας αλλά και του μωρού σας, η Φωτοκίνηση και το έμπειρο προσωπικό της είναι δίπλα σας να σας καθοδηγήσουν και να απαθανατίσουν όλες τις μαγικές στιγμές. Η προτροπή μας είναι να έχετε φροντίσει το μωράκι σας να έχει φάει και να έχει κοιμηθεί καλά έτσι ώστε να είναι ξεκούραστο και ήρεμο. Είναι πολύ συνηθισμένο να κλάψει κατά τη διάρκεια της βάπτισης του, ωστόσο χρειάζεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και μαζί θα καταφέρουμε να το ηρεμήσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην φωτογράφηση βάπτισης του.

3

Απολάυστε την ημέρα αυτή και η φωτογράφηση βάπτισης του μωρού σας θα είναι μαγική

Το σημαντικότερο είναι την ιδιαίτερη αυτή ημέρα να είστε απαλλαγμένοι από άγχος και να ζήσετε την κάθε στιγμή. Η χαρά και η ευτυχία σας θα αποτυπωθεί στον φακό και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Οι φωτογραφίες που θα προκύψουν από αυτήν τη συνεργασία γίνονται πολύτιμοι θησαυροί, κληρονομιά για το παιδί και για εσάς.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2710 238753 ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να οργανώσουμε την τέλεια φωτογράφηση βάπτισης μαζί. Ενημερωθείτε για όλα τα πακέτα βάπτισης και επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας.  Δείτε τις δουλειές μας.